ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΚ& (Paperback)

ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΚ& By Μηνάς Γ&#9 Cover Image
$39.99
Email or call to check availability.

Description


Γίνεται πολύς λόγος για το αν πρέπει να φτιάξετε σπιτικές συνταγές για σκυλοτροφές για τα κατοικίδια ζώα σας, να τα ταΐσετε με ωμή διατροφή, είτε να αγοράσετε είτε όχι όλα τα βιολογικά συστατικά.


Πολλοί διαφορετικοί παράγοντες προσελκύουν τους ανθρώπους να δοκιμάσουν μια νέα τροφή ή νέα προετοιμασία φαγητού για το κατοικίδιό τους, ειδικά εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι άρρωστο ή έχει σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή κάτι παρόμοιο. Η εναλλαγή από τα τρόφιμα που αγοράσατε από το κατάστημα μπορεί να είναι η απάντησή σας.


Πιθανότατα θα έχετε καλύτερη ποιότητα φαγητού αγοράζοντας και μαγειρεύοντάς το μόνοι σας. Αυτό διασφαλίζει ότι γνωρίζετε από πού προέρχονται τα συστατικά σας και ότι είναι φρέσκο. Όταν σκέφτεστε τις συνταγές για σπιτικές τροφές για κατοικίδια, έχετε κατά νου ότι τα ζώα που τρέφονται με βιολογικά και χόρτα θα είναι η καλύτερη ποιότητα κρέατος για κατανάλωση. αλλά μην αισθάνεστε άσχημα αν δεν έχετε τα μέσα για αυτό, δεν είναι απαραίτητο και το ότι νοιάζεστε και έχετε επίγνωση του τι τρώει ο σκύλος σας είναι το πιο σημαντικό

Product Details
ISBN: 9781783575329
ISBN-10: 1783575328
Publisher: Not Avail
Publication Date: March 20th, 2023
Pages: 218
Language: Greek, Modern (after 1453)